Vier leden behalen Titel op BK outdoor Korte afstand

Posted in Clubnieuws

4 geknipt Mobile

Op zondag 14 juli werd in Minderhout de laatste van zeven selectiewedstrijden korte afstand afgewerkt.

Met een delegatie van veertien deelnemers was onze sportclub sterk vertegenwoordigd.
Er vielen na de wedstrijd immers verschillende prijzen te verdelen:
selecties voor het nationale team met het oog op de interland tegen Nederland;
- titels en podiumplaatsen in het Belgisch kampioenschap korte afstand, 25 meter-1pijl.

De prijzenkast van 10 van deze deelnemers werd na afloop aangevuld.
Vier leden behaalden in hun leeftijdscategorie en klasse de titel van Belgisch kampioen en bijgevolg ook een gouden medaille: Maarten Vanhaeren, Daniella Baers, Lisette Baers en Jean Germis.
Het prijzenfeest was echter nog niet afgelopen, want er volgden ook nog 5 zilveren en één bronzen medaille. Als kers op de taart werd in het recurve teamklassement de eerste plaats behaald.

Op zondag 8 september zal het nationale team te Schijndel (NL) dan ook een beetje “Overrepens” kleuren !